NOVA DRAMA KOD PETROVCA NA MLAVI: Pokušaj ubistva na svirep i podmukao način!

Prošlog četvrtka između 20:15 i 20:30 sati u selu Kamenovo kod Petrovca na Mlavi, došlo je do pokušaja ubistva na svirep i podmukao način.

Foto: ilustracija

Revoltiran zbog gubitka sudskog spora i odluke Apelecionog suda u Kragujevcu da napusti kuću koju je uzurpirao 16. Godina Željko Miletić zvani Muja iz Kamenova rešio je da jednu od svojih dugogodišnjih pretnji sprovede u delo.

Naime, te večeri se biciklom iz prodavnice “Presal” u Kamenovu kući vraćao Perica Dragomirović ne sluteći ništa prošao je i pored kuće koju je kod Osnovne škole u Kamenovu nasledio od svog pokojnog oca a koju je uzurpirao optuženi Željko Miletić zvani Muja.

Upravo ta kuća je bila predmet maratonskog sudskog spora od 16. Godina. Miletić je uočio Dragomirovića kada je ovaj krenuo u prodavnicu I pod okriljem mraka pripremio sačekušu na neosvetljenom delu puta Požarevac- Petrovac preko puta diskoteke, gde je parkirao vozilo koje je nedavno nabavio, glumeći da nešto traži u gepeku sačekao je da mu se žrtva ne sluteći prbliži i potegao metalnu cev dugu oko 1.6m.

Žrtva je štiteći se odugrnula biciklu i čuvajući glavu od udaraca zadobila višestruki prelom desne ruke, tačnije dvostruki prelom podlaktice, prelom zgloba i prsta. Sreća je da je Dragomirović bio priseban da se zaštiti i izađe na put na koji je naišlo vozilo nakon čega se Miletić dao u beg sa svojom vanbračnom partnerkom Snežom Ranković Mušijevom, koja pokušava da mu obezbedi alibi i prikrije nedelo koje je učinio.

Miletić je idućeg jutra pronađen I lišen slobode, istražni sudija mu nije odredio pritvor I pored njegovog podebelog dosijea. Koji seže od višegodišnjeg zatvora zbog pokušaja ubistva svog pastorka, ranjavanja i pljački pa do poslednjih meseci, u kojima je upadao u kuću prvog komšije slepog Radovana Antonijevića, I fizički maltretirao njega I njegovu suprugu, nakon blage reakcije organa reda Miletić je nasrnuo i više puta udario i Antonijevićevu snaju Slađanu Antonijević koja je bila u poseti kod slepog svekra.

Nakon nejasno blage reakcije nadležnih obzirom da se radi o nepredvidivoj ličnosti sklonoj prestupima, Miletić je ohrabren nereakcijom rešio da pravdu uzme u svoje ruke i svoje nezadovoljstvo odlukom Apelacionog suda reši fizičkom likvudacijom Perice Dragomirovića.

Ostaje nejasno kakav će biti epilog ovog zločina, I pored prijavljivanih verbalnih pretnji od strane Miletića predhodnih godina izostala je ozbiljna reakcija državnih službi što ga je podstaklo da pokuša da ih sprovede u delo.

Nakon napada na Dragomirovića napadač je pred svedocima izjavljivao da on ne želi da napusti spornu kuću i isplati troškove spora već da će „likvidirati“ Dragomirovićevog sina a potom i Pericu Dragomirovića. Svoju pretnju Miletić je pokušao da opravda navodnom usmenom porukom koju je sin Perice Dragomirovića uputio sinu Miletićeve parterke Sneže Ranković i Ivanu, a koja glasi da ona napusti kuću kako bi on „likvidirao“ Željka Miletića.

Preduzimanjem predistražnih radnji pripadnici PS u Petrovcu na Mlavi su ekspresno utvrdili da se radi o nevešto isplaniranoj laži. Koja bi Miletiću poslužila za novi mučki napad na Dragomirovića i njegovu porodicu. Nažalost zbog svega navedenog opravdane su slutnje da će reakcije nadležnih institucija zakasniti.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker