DRAMA U POŽAREVAČKOJ BOLNICI SE NASTAVLJA: Nikola nastavlja sa štrajkom glađu sve dok mu ne ponove test na koronu!

Nikola Miletić (20) iz Petrovca na Mlavi koji zaražen virusom COVID-19, u znak protesta zbog katastrofalno lošeg “sanitarnog” stanja na infektivnom odeljenju požarevačke bolnice gde se nalazi, juče je započeo štrajk glađu.

Nikola Miletić na infektivnom odeljenju požarevačke bolnice/Foto: TPKNEWS

Kako nam je Nikola kazao, neće prekine štrajk glađu koji je juče započeo sve dok mu ne ponove test na virus COVID-19. Noćas su mu snimili pluća, ali sve do objave ovog teksta još uvek nije dobio rezultate.

Inače, Nikola sumnja da je inficiran virusom korone jer nema nikakve simptome. On je u nedelju zatražio da mu se ponovo uradi test koji bi on platio, međutim, lekar mu je rekao da nema više testova, nakon čega je Nikola započeo štrajk glađu.

Podsetimo, kako nam je Nikola kazao, on je bio volonter u Crvenom krstu u Petrovcu na Mlavi gde se verovatno i zarazio sumnjivim virusom korona.

Nikola je 26. juna dobio povišenu temperaturu i odmah je otišao u Dom zdravlja u Petrovcu. Njemu je 27. juna urađen tampon test. 30. juna nakon otkrivanja virusa COVID-19 on je hospitalizovan na infektivno odeljenje požarevačke opšte bolnice.

(Tpknew.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker