Nikola Kojo sa protesta u Požarevcu poručio da se sada desio narod koji je rešio da živi (VIDEO)

Već osmog petka za redom u Požarevcu se održao protesni skup 1 od 5 miliona. Ovog petka prisutnima se obratio glumac Nikola Kojo.

Nikola Kojo

Nikola Kojo je rekao da se sada desio narod koji je rešio da živi koji Vi kradljivci života više nećete moći da zaustavite.

„Vi koji kradljivci života ćete uskoro svi završiti u mestu nadaleko odavde čije ime počinje na Z. Tamo ćete se lepo na šetnji u krugu igrati obori helihopter zarad slikanja, ubi ženu na rampi, sruši centar grada pod fantomkama, doktoriraj za dan i napravi gondolu na istorijskom objektu a pre toga poseci drveće i svega čega ste se igrali dok smo Vam mi dozvoljavali. Bićete tu da u miru dočekate starost a oni drugi manje važni biće lustrirani kao i oni koji su se predstavljali kao naši. To su oni koji su sa vama igrali kozaračko kolo ali po vašim ucenjivačkim pravilima“, naglasio je Nikola Kojo

U protestnoj šetnji ovog petka učestvovalo je oko 1000 građana Požarevca. U jednom trenutku među okupljenim građanima našao se i lider Nove Srbije Velimir Ilić.

Protestna šetnja ove nedelje obuhvatila je centralne gradske ulice i ispred sedišta gradskog odbora Srpske napredne stranke upaljena je i baklja gde su protestanti uzvikivali „Vučiću lopove“.

Šetnja je prošle bez incidenata, a organizatori su pozvali građane da se okupe i sledećeg petka na novom protestu.

M.Veljković

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker