NEVOLJE ODMAH POSLE IZBORA: Posvađali se naprednjaci u Kučevu!

U sredu 24. juna u prostorijama Opštinskog odbora SNS Kučevo, u hotelu “Rudnik”, održan je sastanak kandidata za odbornike Srpske napredne stranke i predstavnika Izvršnog odbora.

Sastankom je predsedavao Aleksandar Jokić koordinator Srpske napredne stranke za Pomoravski i Braničevski okrug. Uz čestitke za jedan od boljih rezultata na lokalnim i parlamentarnim izborima koji je ostvario OO SNS Kučevo, Jokić se zahvalio svim aktivistima i prisutnim odbornicima na ostvarenom razultatu.

Predsednik OO SNS Novica Janošević je upoznao sve prisutne sa problemima koji su se dogodili na sam dan, kao i nakon izbora, a tiču se kršenja odredbi statuta od strane podpredsednika OO SNS Vladimira Stojanovića.

– Rad OO SNS Kučevo je jasno definisan statutom Srpske napredne stranke i u tom smislu nakon sastanka je stiglo obaveštenje iz Izvršnog odbora da Vladimir Stojanović ne može da bude kandidat za predsednika opštine Kučevo, kao i da će na prvoj sednici Izvršnog odbora biti disciplinski kažnjen isključenjem iz Srpske napredne stranke – rekao je Novica Janošević.

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close