NEVOLJE ODMAH POSLE IZBORA: Posvađali se naprednjaci u Kučevu!

U sredu 24. juna u prostorijama Opštinskog odbora SNS Kučevo, u hotelu “Rudnik”, održan je sastanak kandidata za odbornike Srpske napredne stranke i predstavnika Izvršnog odbora.

Sastankom je predsedavao Aleksandar Jokić koordinator Srpske napredne stranke za Pomoravski i Braničevski okrug. Uz čestitke za jedan od boljih rezultata na lokalnim i parlamentarnim izborima koji je ostvario OO SNS Kučevo, Jokić se zahvalio svim aktivistima i prisutnim odbornicima na ostvarenom razultatu.

Predsednik OO SNS Novica Janošević je upoznao sve prisutne sa problemima koji su se dogodili na sam dan, kao i nakon izbora, a tiču se kršenja odredbi statuta od strane podpredsednika OO SNS Vladimira Stojanovića.

– Rad OO SNS Kučevo je jasno definisan statutom Srpske napredne stranke i u tom smislu nakon sastanka je stiglo obaveštenje iz Izvršnog odbora da Vladimir Stojanović ne može da bude kandidat za predsednika opštine Kučevo, kao i da će na prvoj sednici Izvršnog odbora biti disciplinski kažnjen isključenjem iz Srpske napredne stranke – rekao je Novica Janošević.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker