NEVEROVATNA PRIČA: Smederevac dobio na "lotou" 135.000 evra ali nikad nije podigao nagradu!

Nepoznati Smederevac dobio je krajem avgusta na “lotou“ čak 135.000 evra, ali verovali ili ne – nikada se nije pojavio da preuzme taj novac.

loto-dobitak

Nesuđeni loto milioner uplatio je 30. avgusta ove godine “loto“ listić za 230 dinara i u igri “džoker“ dobio tačno 16.564.212 dinara.

Međutim, zaboravni Smederevac, koji je uplatio listić nije se pojavio da prijavi dobitak u zakonskom roku od 60 dana, pa je svih 16,5 miliona vraćeno u nagradni fond! Džoker je, inače, igra u kojoj se izvlači bar-kod listića i ne odnosi se na brojeve izvučene iz bubnja.

– Ovaj neobičan slučaj dogodio se u 69. kolu, 30 avgusta ove godine. Listić uplaćen u Smederevu imao je dobitak u igri “džoker“ vredan 16.564.212 dinara. Čekali smo da se srećni dobitnik pojavi i podigne novac, međutim, nedeljama se niko nije javio. Zbog toga smo svi mi u Lutriji bili u šoku i nismo mogli da verujemo da će neko propustiti priliku da kući odnese čak 135.000 evra. Sačekali smo zakonski rok od 60 dana, a onda, shodno pravilima sav novac vratili nazad u nagradni fond. Dobitak je time automatski poništen – rekao je Nebojša Žugić iz DLS-a.

TPKNEWS/Informer

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker