NESVAKIDAŠNI UDES U VELIKOM GRADIŠTU: “Reno-Senik” prevrnuo kamion (FOTO)

Pre dva dana u Velikom gadištu desila se neobičajna „saobraćajka“ gde je vozač „Reno-Senika“, ne poštujući pravo prvenstva prolaza, udario u kamion, koji se od siline udara prevrnuo.

Foto: Facebook/Nebojša Pajkić

Srećom, osim materijalne štete kod oba vozila koja se utvrđuje, prošlo je bez težih posledica, pošto su obojica vozača, osim što su se propisno ugruvala, zadobili lakše telesne povrede u vidu ogrebotina i uboja.

Ova nezgoda se dogodila, oko 13 časova, na raskrsnici ulica Hajduk Veljkove i Svetosavska kada se vozač „Renoa“, Draško Savić (43) iz Požarevca nije zaustavio na znak „STOP“ i tom prilikom nije prepustio kamion marke „Tam“ kojim je upravljao Radomir Marković (64) iz Tribroda, opština Veliko Gradište. Reno se svom silinom zakucao u zadnij, desni, točak kamiona, koji se od siline udarca zarotirao i na bok prevrnuo. Na lice mesta ubrzo je stigla policijai i hitna pomoć koja je zbrinula vozače.

Foto: Facebook/Nebojša Pajkić

Protiv vozača „Renoa“ policija če podneti adekvatnu prekršajnu prijavu koji je zbog nepoštovanja znaka „STOP“ ugrozio javnu bezbednost saobraćaja.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker