NESTABILNO VREME: Nepogode ponovo već večeras u Braničevskom okrugu, grmljavina, grad i oluja!

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom, a lokalno i sa kratkotrajnim vremenskim nepogodama, naročito izraženim uveče i noću na jugu, jugoistoku i istoku Srbije, gde se očekuje preko 30 mm za tri sata, kao i pojava grada i olujnog vetra.

Vetar će biti slab i umeren, južni i jugozapadni, uveče i noću zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 10 stepeni do 16 stepeni, najviša dnevna od 20 stepena do 24 stepena.

U Braničevskom okrugu će biti promenljivo oblačno, povremeno sa kišom ili lokalnim pljuskom sa grmljavinom, lokalno i sa kratkotrajnim vremenskim nepogodama, naročito izraženim uveče i noću. Vetar slab i umeren južni i jugozapadni, uveče u skretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura 16 stepeni, najviša dnevna 24 stepena.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će u sredu biti promenljivo oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Zatim pretežno sunčano i postepeno toplije, ponegde sa popodnevnim pljuskovima i grmljavinom, koji će uz promenljivu oblačnost biti češći u nedelju i početkom sledeće sedmice.

(TPKNEWS/Tanjug)

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close