BUSURSKA TELENOVELA: Nenad i strastvena Vlajna se razvode zbog švalera!? (FOTO)

Vest o strastvenoj Vlajni iz sela Busur kod Petrovca na Mlavi, koja je zapretila svom švaleru da će mu zagorčati život ukoliko je ostavi, odjeknula je kao “grom iz vedra neba” među meštanima ove opštine.

Foto: Privatna arhiva

Prema priči našeg dobro upućenog izvora, Nenad, suprug strastvene Nataše trenutno je u fazi razvoda sa svojom nevernom suprugom. Nenad ništa nije sumnjao dok nije slučajno u Natašinom telefonu našao poruke eksplicitnog sadržaja koje je slala svom švaleru Darku, nakon čega je poželeo da sazna o čemu se radi i došo do frapantne istine, a to je da njegova supruga ima ljubavnika.

Nenad je odlučio da će joj prevaru oprostiti, zbog sina Ivana, ali Nenada zajednički život sa Natašom izgleda više ne zanima.

Prema pričama dobro upućenih, oni i dalje trenutno žive u istom stanu u Švajcarskoj, ali spavaju u odvojenim sobama, osim kada imaju volju za intimnim trenucima, a dokle će tako biti još uvek nije poznato.

Ono što je još sumnjivo i vodi ka pričama o razvodu je činjenica da su i Natašin, a i Nenadov otac, počeli da sumnjaju u istinitost njihove glume da je u njihovom braku sve med i mleko.

S druge strane, Darko, vlajnin švaler koji je pobegao u Austriju, našo se u neobranom grožđu, sjedne strane zbog učestalih pretnji koje mu pristižu od Nenada, s druge strane zbog Natašine odlučnosti da mu zagorča život ukoliko ovaj ne bude hteo da više bude sa njom.

Kakav će nastavak imati ova telenovela iz Busura i da li će u javnost uskoro izaći sa razvodom, sigurno je da ćemo brzo saznati.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker