U VELIKOM GRADIŠTU VELIKI PLANOVI: Nemci grade hotel visoke kategorije za GEJ populaciju

Turističko naselje Beli Bagrem na Srebrnom jezeru u Opštini Veliko Gradište, prema Planu detaljne regulacije u okviru turističke ponude uskoro bi moglo da dobije nove hotele, vikendice, sportske i manje ugostiteljske objekte namenjene samo za gej populaciju.

Foto: M.V.

Kako su čelnici opštine Veliko Gradište ranije u više navrata najavili da je dobijena primamljiva ponuda od investitora iz Nemačke koji je izrazio zainteresovanost za ulaganje u izgradnju hotela visoke kategorije u modernom stilu sa svim pratećim sadržajima.

Ovaj hotel bi se nalazio na Srebrnom jezeru sa druge strane brane, tačnije na takozvanom Dunavskom špicu u blizini marine. Vrednost ove investicije je procenjena na 10 miliona evra, a kako saznajemo, ovaj hotel bio bi namenjen isključivo gej populaciji iz celog sveta.

Plana detaljne regulacije turističkog naselja Beli Bagrem

Ovaj potez lokalnih čelnika da se na Srebrnom jezeru širom otvore vrata i za LGBT populaciju, turističkim poslenicima u ovoj Opštini uliva nadu da bi zaiteresovanost posetilaca bila još veća, budući da je poslednjih godina Srebrno jezero posetilo između 600 i 700 hiljada turista, dok, samo tokom prošle godine zabeleženo je oko 130.000 noćenja.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

4 Komentari

  1. Meni je njih žao. Bolest je bolest.I treba da ih izoluju, da se ne mešaju s nama heteroseksualnim ljudima. Da nas ne gledaju. Mi njima izazivamo gađenje. Lepo u izolaciju, da ne kažem karantin i nek se provode. Fini neki ljudi. Ja na njih ruku ne bih digao.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker