NOVE MERE ZA BEOGRAD: Nema policijskog časa, ali je Krizni štab zabranio proteste!

U Beogradu se uvodi potpuna zabrana organizovanog javnog okupljanja za više od 10 ljudi, kako na otvorenom tako i u zatvorenom prostoru, saopštila je predsednica Vlade Ana Brnabić na današnjoj konferenciji za novinare Kriznog štaba.

Ona je navela da se u sklopi borbe protiv korona virusa uvodi i ograničenje broja ljudi koji istovremeno mogu da borave u objektima kao što su prodavnice, apoteke itd, te da će svi morati da istaknu na ulazu tu informaciju. Kako je navela, to će verovatno ograničiti da na četiri metra kvadratna može da bude prisutna jedna osoba.

Brnabić je saopštila da se od sutra uvodi i ograničenje radnog vremena svih objekata zatvorenog tipa, što znači da prodavnice, tržni centri, ugostiteljski objekti sa zatvorenim prostorom neće raditi od 21 do 6 sati. Otvoreni prostori i bašte neće raditi od 23 do 6 sati.

Zbog sve većeg broj zaraženih vanredna situacija je proglašena u više od 20 gradova i opština u zemlji.

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Narode, vidimo se večeras ispred Skupštine. Pravićemo grupe od 10 osoba, pa 10 metara razmak, pa opet grupa od 10 osoba i tako u nedogled. Poštovaćemo zabranu, niko nam ništa ne može, a izgledaće vizuelno da nas je mnogo više.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker