NEISTOMIŠLJENIKE NAZIVAJU FAŠISTIMA: Kučevački naprednjaci šire govor mržnje!

Za vrlo kratko vreme kučevački naprednjaci sa neprekidnim papagajskim ponavljanjem izoštrili su govor mržnje prema neistomišljenicima a posebno prema odborniku Ljiljani Stojilović.

Foto: Screenshot Facebook

Kučevački naprednjaci u saopštenju Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Kučevo, navodno, najoštrije osuđuje govor mržnje, vređanje i omalovažavanje pojedinih građana od strane odbornika Grupe građana, po kojima, po njihovom mišljenju, prednjači njihov odbornik, Ljiljana Stojilović, u isto vreme ponižavajući je i nazivajući i nju, i sve neistomišljenike Đilasovim, Tadićeveim, Jeremićevim, Obradovićevim i drugim fašistima.

Naime, oni navode da svi neistomišljenici mnogo lažu, i da je njihova najveća laž što se lažno predstavljaju građanima Kučeva. U isto vreme, uzdižući sami sebe

– Dok ste vi lagali i izmišljali neke, tamo,“ Dnevne doze“, „Miloša Milića“, „Marinka Trailovića“, „Grupe građana“, mi smo vredno radili i opet ćemo izaći pred birače sa rezultatima, a sigurni smo da ćete vi, da li udruženi ili razbijeni, pred birače izaći sa prevarama, lažima, lažnim profililma, lažnim obećanjima i blaćenjem nas, koji nešto radimo za građane. Kada opet izgubite na izborima, okrivićete ove iz raznih „pičkavaca“, koji, eto, neće da glasaju za „elitu“, kao što ste vi, za „prepametnu i preobrazovanu gospodu“, već za nekog ko zna svoj posao, ko radi i poštuje ljude – navode u saopštenju.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker