ŠLJUKA DOŠAO IZ NEMAČKE: Ne poštuje izolaciju, lumpuje, pije i podjebava policiju na fejsu (FOTO)

U vreme kada se cela Srbija bori sa pošasti kakva je virus korona, zbog čega je uvedeno vanredno stanje u celoj zemlji, kako bi se zaštitila bezbednost svih nas, za neke, očito da ove uvedene mere, ne važe.

Foto: Screenshot/Privatna arhiva

Saša Jović (48) zvani Šljuka iz Velikog Laola, opština Petrovac na Mlavi, 14. marta doputovao je u svoje selo iz Nemačke, i umesto da 28 dana provede u kućnoj karantini kako mu je kao “povratniku” iz ugroženog područja naloženo na granici, on se ponaša sasvim bahato i neodgovorno, izlažući opasnosti zaraze virusom COVID-19 i ostale meštane u svom selu.

Naime, Šljuka je u više navrata objavio na svom FB profilu slike, koje je nakon toga obrisao, kao dokaz da ne poštuje Naredbu koja mu je naložena na granici prilikom ulaska u državu Srbiju. Uz slike objavljivao je i komentare u kojima je prozivao policiju PS Petrovac na Mlavi.

Screenshot

Kako saznaje “TPKNEWS”, bez obzira na mnogobrojne upućene žalbe meštana Velikog Laola PS Petrovac na Mlavi, na bahato i neodgovorno ponašanje Saše Jovića i njegovo javno prozivanje policije na društvenoj mreži Fejsbuk, on se i dalje slobodno šeta selom. Šiša ljude u svom salonu. Kod njega kući organizuje pijanke…

Podsetimo se, 21. februara prošle godine, Saša Jović (48) zvani Šljuka, nakon svađe sa grupom lovaca na jednoj proslavi, u vidno alkoholisanom stanju polio je benzinom lovačku kolibu u Velikom Laolu, i bacivši opušak cigare, zapalio je. Srećom, u požaru nije bilo povređenih.

Nakon toga, opština Petrovac na Mlavi, pošto je Saša Jović bio predsednik lovačke sekcije “Krilaš” iz Velikog Laola, preko lovačke sekcije “Krilaš”, odobrila mu je jednokratnu pomoć od 200.000 dinara kako bi napravio novu kolibu.

Screenshot

Nakon što je napravio novu kolibu, daje ostavku na mestu predsednika lovačke sekcije “Krilaš” iz Velikog Laola i odlazi u Minhen, u potrazi za Nemicom sa kojom bi se oženio i dobio Nemačke papire.

Međutim, u međuvremenu svet pogađa pandemija zaraze korona virusa, i Saši kvari planove, tako da se on vratio nazad u Srbiju.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker