PREMINUO VOZAČ AUTOBUSA: Napao ga advokat iz Velikog Gradišta, pa pobegao!

Vozač autobusa koji je nakon verbalnog, a potom i fizičkog nasrtanja od strane advokata Dobrice Milovanovića Pende (56) iz Velikog Gradišta, doživeo infarkt, preminuo je jutros u Opštoj bolnici u Požarevcu.

Zoran Miladinović/Foto: Screenshot Facebook

Advokat Dobrica Milovanović Penda (56) iz Velikog Gradišta, u nedelju 24. novembra, na autobuskoj stanici u Požarevcu, nakon verbalne rasprave oko navodno izgubljenog prtljaga svog sina, fizički napao 55-godišnjeg Zorana Miladinovića vozača autobusa. Osumnjičeni je potom pobegao, a vozaču autobusa koji je srčani bolesnik, je nakon sukoba pozlilo, i on je zbrinut u Opštoj bolnici u Požarevcu.

Nakon incidenta na autobuskoj stanici, kolima Hitne pomoći vozač autobusa je odmah prebačen u požarevačku bolnicu, bez svesti i znakova života, a brzom intervencijom lekara u bolnici izvršena je reanimacija.

Vozač je nakon prijema u teškom stanju, u komi na Koronarnom odeljenju bio priključen na aparate, a lekari su činili sve kako bi mu spasili život. Međutim, kako je za “TPKNEWS” potvrdio izvor iz Opšte bolnice u Požarevcu, Zoran je 11. decembra ujutru preminuo, i njegovo telo je poslato na obdukciju.

Advokat Dobrica Milovanović Penda/Foto: Facebook

Policija je iste večeri pronašla i uhapsila advokata Dobricu Milovanovića iz Velikog Gradišta.

Advokatu Dobrici Milovanoviću, je nakon isteka 48-časovnog zadržavanja, određen pritvor do 30 dana zbog mogućeg uticaja na svedoke. On se tereti za krivično delo nasilničko ponašanje za koje je zaprećena kazna zatvora do pet godina.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Адвокат је психички крив за ово ,али како је овај био возч аутобуса кад је бимао билест срца?

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker