NAKON DVA I PO DANA NA -20: Nestali meštanin iz sela Smoljinac kod Malog Crnića nađen živ u bunaru! (VIDEO)

Jezdimir Milić iz sela Smoljinac koji je nestao u petak na Badnje več pronađen je u nedelju 08. januara oko 13 časova u bunaru na periferiji sela.

Foto: Sat Tv

Marković Goran, njegov sused, našao je Jezdimira promrzlog u bunaru na periferiji sela. Jezdimir je proveo oko dva i po dana u bunaru dubokom oko 5 metara. Na temperaturama minus dvadeset stepeni Celzijusa bez hrane i vode.

Jezdimir Milić je izašao iz porodične kuće oko 10 časova u petak 06. januara sa namerom da ode do prodavnice kako bi kupio namirnice za Božić. Međutim, Jezdimir nije se vratio do kasnih sati. Njegov nestanak je prijavljen sutradan u subotu 07. januara. Nakon prijave nestanka policija je započela potragu međutim toga dana Jezdimir nije pronađen.

U nedelju 08. januara policija je nastavila potragu i izvršila obilazak svih puteva i ulica kao i vikendica u naselju Smoljinac. Oko 13 časova Jezdimir sused Goran Marković je naišao na bunar pored koga je stajala torba sa namirnicama i iz koga su se čuli Jezdimirovi vapaji za pomoć.

Markovićevim je odmah otišao do veterinarske stanice i zajedno sa veterinarom pozvao policiju. Sa policijom koja je u najkraćem roku stigla do centra sela gde ga je pokupila odvezao se do bunara u kojem se nalazio Jezdimir, koji se žalio na bol u stomaku. Nakon toga ubrzo je na lice mesta stigla i vatrogasna služba koja je izvukla Jezdimira iz bunara.

Jezdimir Milić je prebačen u požarevačku Opštu bolnicu gde mu je dijagnostikovana hipotermija.

Prema Markovićevim rečima Jezdimir je slabijeg vida i nije u zavadi sa meštanima Smoljinca tako da ne sumnja da ga je neko ubacio u bunar, već da je zbog slabijeg vida upao u bunar.

TPKNEWS/Sat Tv

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker