SRPSKA ESTRADA U ŽALOSTI: Najveći srpski šaner uhapšen u Milanu dok je planirao bekstvo zbog krađe (VIDEO)

Najveći srpski šaner uhapšen je u Milanu zbog krađe skupocene garderobe za srpsku estradu u vrednosti od 50.000 evra.

Foto Screenshot youtube

Srbin je ušao je u prodavnicu visoke mode u pratnji izvesne devojke koja mu je bila paravan. Glumili su bogati bračni par, a onda su krenuli u akciju. Dok su se prodavačice zamajavale sa drugim mušterijama, devojka im je telom zaklonila pogled. Muškarac je onda sa police ćapio skupocenu tašnicu, što je sve uhvatila sigurnosna kamera.

Lokalna policija uspela je ubrzo da pronađe lopova, a u njegovom automobilu pronašli su pravo bogatstvo.

Naime, policija je u saradnji sa obezbeđenjem poznatog butika uspela da uhapsi srpskog državljanina. U njegovom automobilu pored kvačila pronađena je ukradena torba u vrednosti od 4.000 evra, kao i elektronski uređaj koji ometa aktiviranje barijera koje su postavljene na ulazu.

Prema nezvaničnim informacijama, u pitanju je šaner koji je oblačio celu srpsku estradu. Izgleda da će ovo hapšenje najteže pasti našim poznatim ličnostima pred letnju sezonu u Crnoj Gori i gostovanjima u Švajcarskoj, Nemačkoj i Austriji, jer su ostali bez novih krpica.

U gepeku, zajedno sa kesama, pronađena je i odeća u vrednosti od 50.000 evra. Na nekim odevnim predmetima je i dalje bila zakačena zujalica iz prodavnice.

Operacija policije se završila pretraživanjem hotelske sobe u kojoj su šaneri uhapšeni. Tu su pronađeni i brendirani parfemi, kao i novac.

– Bili su spremni za beg. Možda su čak hteli i da žrtvuju svu robu koja je bila u sobi – rekli su iz policije.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker