MILIĆ URUČIO NAGRADE: Nagrađeni pobednici novogodišnje akcije i prvorođeni Gradištanac (FOTO)

Predsednik opštine Veliko Gradište, Dragan Milić, uručio je nagrade pobednicima novogodišnje akcije u kojoj se birao najmaštovitiji novogodišnji dekor kuća, balkona i izloga i poklon roditeljima prvorođene bebe u 2019. godini.

Foto: SOVG

Uz čestitke nagrađenima, predsednik opštine podsetio je da opština ima ambiciju da razvija turizam i produži turističku sezonu. “Raduje nas što su to mladi ljudi, što razmišljaju o svom gradu i zahvalan sam što ste uložili toliko truda.“, rekao je Milić i dodao da opština razmišlja da organizuje doček naredne Nove godine na trgu, kako bi dovela veći broj turista i ugostiteljima obezbedila više posla u zimskom periodu.

“Danas imamo još jednog gosta, najdražeg, rođen je jedan momak, Vukašin Jovanović. Želim mu da bude srećan, živ i zdrav, a roditeljima čestitam jer su dobili najlepši poklon, pogotovo za Božić.“, rekao je predsednik. Milić je roditeljima Danijeli i Kristijanu uručio poklon-paket opreme za bebu i zlatnik, a sleduje im još i novčana pomoć za prvo dete i nezaposlenu majku, dečje sedište za automobil i karte za besplatan parking koje opština dodeljuje roditeljima novorođenih Gradištanaca.

Foto: SOVG

Dobitnicima je na učešću u akciji koja se sprovodi treću godinu, zahvalila i direktorka Turističke organizacije Veliko Gradište, Dajana Stojanović. Ona je izrazila očekivanja da će se narednih godina broj učesnika povećati poput letnje akcije za izbor najlepše uređenog balkona i bašte koja traje već dugi niz godina.

Kuću je najlepše ukrasio Živorad Dragucanović iz Kumana, a balkon Sara Vasić iz Velikog Gradišta dok se najviše ukrasnih detalja našlo na kući Nebojše Drikića iz Topolovnika, naselja koje i inače nosi epitet najlepše dekorisanog za Novu godinu.

Za najlepši izlog nagrađena je Pekara “Ema“ u Velikom Gradištu, a najautentičniju dekoraciju izloga je osmislila Pivnica N&D, takođe u Velikom Gradištu.

Najoriginalniji pristup novogodišnje dekoracije sa modernim ukrasima imao je izlog Fotografske radnje “MIX“ u Velikom Gradištu.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker