MARATONCI TRČE JOŠ JEDAN POČASNI KRUG: “Na zmajevom putu”, ili, kako sam sistematski uništen od idiota

Srpska napredna stranka je na lokalnim pa i parlamentarnim izborima 2016. godine napravila pravi bum.

Milanče Aćimović ZMAJ

U Petrovcu na Mlavi dobili 25 odborničkih mesta, i preko preletača ,,zmaja” napravili krhku većinu. I taman se poradovaše da je pola biračkog tela njihovo, kad ono, pojavi se ponovo ,,zmaj” u narodu poznat i kao Šojić, čije je zapravo ime Milanče, koji sa svojim Panjkovićem vreba i meri iz prikrajka.

Pošto je uništio SPO, DS, G17, SDS… sada mu je cilj da to isto uradi i sa SNS. Međutim, ovog puta sa drugom taktikom: “Ako ne možeš da ih pobediš ti im se pridruži”.

Tako oni iskreni naprednjaci, kako u njegovom rodnom Šetonju, tako i u drugim selima, pa i u samom Petrovcu, dozvoliše da im seme razdora uđe u tkivo, rak rana, pirevina, korona. Ljudi koji su pravi naprednjaci postadoše žrtve gore navedenih, i umesto da se nađu na listama za odbornike i odgovorne funkcije, oni svoje mesto prepustiše nesvesno onima koji će da ih unište, svojim dželatima, kako su, uostalom, uništili i predhodne stranke.

Tako da će naprednjaci, umesto svojih kadrova, u selima poput Šetonja, Tabanovca, Ćovdina, Busura, Zabrđa, Bistrice, Ždrela, Velikog Laola, Malog Laola, Knežice, glasati bivše (a možda i ne) demokrate, koji će u datom trenutku preći na stranu Lutovca, Tadića, Đilasa, Jeremića, Boška Obradovića i ostaviti pustoš u redovima SNS-a, kakvu su ostavljali i prethodnih 20-30 godina.

Na kraju krajeva, kada se budu sabrali rezultati izbora 21. Juna 2020. godine, videće se razlika na lokalu i u parlamentu. Oni koji nisu za Vučića neće ga ni glasati, a oni koji su za ,,Zmaja” neće glasati Vučića. A možda će i bojkovati izbore za parlament. Jer ne vole Vučića.

Maratonci trče (još jedan) počasni krug. A ,,koliki je moj deo”, videćemo.

(Tpknews.com)

One Comment

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close