UHAPŠEN PETROVČANIN U BEČU: Na Srpskom psovao majku kontroloru parkinga jer mu napisao kaznu

U petak popodne u Beču, uhapšen je 45-godišnji državljanin Srbije iz okoline Petrovca na Mlavi, jer je na Srpskom psovao majku kontroloru parkiranja koji mu je napisao kaznu.

Foto: Privatna arhiva

Kako prenose austrijski mediji, u petak u 15:00 časova u 10-tom Bečkom okrugu favoriten na putu za Gellertgasse, naišao je na automobil bez validne parking karte. Pored vozila su stajali muškarac i žena. Kada je muškarac video da kontrolor ima nameru da im napiše kaznu, počeo je da mu psuje majku na srpskom. Međutim, kontrolor parkinga je takođe znao da govori srpski jezik, tako da je razumeo uvrede koje su mu upućene.

Kada je radnik parking servisa napisao kaznu, 45-godišnji državljanin Srbije je otišao do njega i odgurnuo ga od auta. Tada se radnik parking servisa udaljio sa mesta događaja, i ubrzo nakon toga pozvao je policiju

Policija je 45-godišnjeg državljanina Srbije našla u obližnjoj kafani, gde ga je uhapsila zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo vređanje i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker