NA PREVARU U PARLAMENT…ILI: “Na pomolu tajni pakt Nedinića i Perića?”

Posle pisanja našeg portala o svim mahinacijma predsednika Vlaške stranke “MOST”, Slobodana Perića i njegovog javnog priznanja, pompezno najavljeno regionalna koalicija manjinskih stranaka pod istim nazivom “MOST” se raspala.

Perić je smenjen sa funkcije direktora Kulturno prosvetnog centra, a opštinski odbori njegove stranke u Žabarima, Beogradu, Svilajncu, Petrovcu na Mlavi, Kučevu i Majdanpeku su se raspali. Perić sada povlači očajnički potez, te na nagovor svoje potparolke, Snežane Gržobić Pavlović, donosi odluku da Vlaška stranka “MOST” izađe sama na izbore.

Suočivši se sa novom realnošću, a znajući da su šanse da se prikupe potpisi za poslaničku listu nikakve, ogranak stranke iz Bora i Zaječara izražava veliki protest, ali u nedostatku vremena preostaje im samo da Perićevu i Snežaninu odluku aminuju. Nakon niza pritisaka od strane preostalih članova Perić, shvatajući da je Snežana najdestruktivniji faktor u stranci, smenjuje Radišu Bulutića sa mesta predsednika opštinskog odbora u Kučevu i na njegovo mesto postavlja baš nju, kako bi je sklonio iz viših organa stranke i daje joj zadatak da formira odborničku listu u Kučevu.

Ne odustajući od namere da stigne do skupštinskog restorana, smišlja novu taktiku, a to je da se ponovo približi Srpskoj naprednoj stranci i da traži pomo oko prikupljanja potpisa za parlamentarnu listu ali to radi bez znanja najbliže saradnice, Snežane Pavlović.

Sa Duletom Nedinićem, predsednikom OOSNS Petrovac na Mlavi, u restoranu Košuta dogovara buduću koaliciju, Perićev uslov je da mu Dule pomogne oko prikupljanja potpisa, a Duletov da posle izbora Perić podrži SNS, a ne SPS i Grupu građana, inače u javnosti će nastupati kao ljuti protivnici. Iste dogovore Perić pokušava da napravi sa čelnicima SNS-a u drugim mestima.

Kako bi kod građana stvorili utisak da se radi o ozbiljnoj političkoj partiji koja zastupa interese Vlaha, Perić Snežani Gržobić Pavlović i njenom mužu, Momi Pavloviću, poznatijem kao Moma–diploma, poverava još jedan zadatak, a to je lažnih fejsbuk profila od kojih su najpoznatiji Ajduk Veljko Petrović, Ajduk Babejić sa kojih Snežana vodi debatu sama sa sobom. Snežana je ostala i administrator par stranica Vlaške stranke “MOST”.

I pored velikog truda i ubeđivanja, građani ne prihvataju da potpišu listu “MOST”, te Perić uključuje svog sina, Denisa Perića, koji je član opštinskog veća u Petrovcu na Mlavi, jedan od direktora Elektromorave u Požarevcu i predsednik sportskog saveza Petrovca na Mlavi i za sve funkcije prima platu. Denis vrši pritisak na rukovodioce svih poslovnica Elektromorave u Braničevskom okrugu da nađu kandidate za odbornike i da izvrše pritisak na zaposlene da potpišu listu “MOST”.

Pitanje je da li će ovi politički šarlatani još jednom prevariti građane kritikujući vlast, a po svemu sudeći, poprilično dobro, doduše tajno, sarađuju sa naprednjacima.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker