RASKRINKAN PEDOFIL: Muškarac (41) iz Dobre kod Golupca slao gnusne poruke devojčici (12) (FOTO)

Grupa balkanskih lovaca na pedofile otkrila je predatora dok se preko Fejsbuka dopisivao s navodnom devojčicom (12) iz Kraljeva.

Foto: Ilustracija/Screenshot

U fejsbuk grupi “Stop pedofiliji” objavljena je stravična prepiska sa predatorom Draganom Lazićem (41) iz Dobre kod Golupca, koji je navodnoj devojčici od 12 godina slao gnusne poruke, i ubeđivao je da s njim stupi u seksualne odnose, govoreći: Je*o bih te sada jel si žudna sek*a.

Grupa “Stop Pedofiliji” redovno objavljuje komunikaciju pedofila sa devojčicama, iza čijih lažnih profila stoje lovci na seksualne predatore. Ovog puta ulovljen je predator iz Dobre kod Golupca, koji je završio samo 5 razreda osnovne škole, i zaposlen je kao fizikalac u PIM-u.

On je učenici šestog razreda (izmišljeni profil) slao poruke eksplicitne sadržine. Navodno maloletna devojčica, iza čijeg lažnog profila stoje lovci na seksualne predatore, pitala je pedofila: – Jeste nekad bili sa devojkom mojih godina? Tražila je da stavi prst na bradu, da mu se vidi celo lice i tako se slika, a on se odmah upecao na mamac, potvrdio da je na profilu njegova slika i poslao joj fotografiju sa prstom na bradi.

Predator iz Dobre joj je ponudio da je nazove kako bi ga videla: “ Ne mogu sam da se tako slikam ljubavi, jel hoćeš da te nazovem i da me ti vidiš na kameri”.

Na samom početku napisao joj je da njemu ne smeta što ona ima samo 12 godina, i pitao je da li ima velike grudi.

Stručnjaci upozoravaju roditelje da budu veoma oprezni jer na društvenim mrežama, u svakom trenutku njihovu decu vreba hiljade pedofila.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Zasto roditelji ne kontrolisu tu decu. U tim godinama treba da se igra sa lutkama a ne da se dopisuje po internetu.
    Na kraju ako bas mora da visi na tim uredjajima mora da zna da mora da prijavi svaki sumnjiv tekst poruku ili nesto sto ne razume a ne da dozvoli da se komunikacija razvije.
    I na kraju ako ne mozete da im kontrolisete razgovor ogranicite im druzenje na porodicu i skolske drugove a ne da pedofile podsticete i ohrabrujete da nalaze sve efikasnije nacine da dopru do vaseg mezimca.

  2. Prema propisima, mlađima od 13 godina zabranjeno je da otvaraju profil na Fejsbuku
    Prema propisima Fejsbuka o pravima i odgovornostima korisnika, kreiranje profila nije dozvoljeno deci ispod 13 godina.

    1. Zato deca laziraju godine da bi mogli da se registruju,a u tom laziranju im obicno pomazu odrasli ne sluteci koliko im odmažu i koju gresku prave.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker