KO SE I KOLIKO UGRADIO: Muljanje u lovačkom udruženju “Trest”, u svoje džepove strpali više od milion dinara

Lovačko udruženje “Trest” u Petrovcu na Mlavi gradi fazaneriju koja je po finansijskom planu trebala da košta 3 ipo miliona. Finansijski plan koji je za 2019/2020 usvojen na skupštini lovačkog udruženja 20. februara.

Foto: Facebook

Po usvojenom finansijskom planu predviđeno je da fazanerija košta 3 ipo miliona dinara, sa svim pratećim objektima i ogradom.

Međutim, dve nedelje nakon usvajanja finasijskog plana na skupštini lovačkog Udruženja, održan je upravni odbor i na upravnom odboru je rečeno da fazanerija sa pratećim objektima i ogradom, ne košta više 3 ipo miliona kao što je usvojila skupština lovačkog udruženja, koja je ujedno i najveći organ udruženja, već će koštati od 4.500.000 do 4.750.000 dinara.

Izgradnja fazanerije je odjednom poskupela od milion do milion i 250 hiljada dinara više, od predviđenog finansijskog plana koji je skupština usvojila.

Sada se postavlja pitanje:

– Po kom principu uprava lovačkog udruženja “Trest”, mimo skupštine lovačkog udruženja, može da donosi odluke?

– Da li to uprava lovačkog udruženja “Trest”, može na svoju ruku da se ophodi sa novcem od članarina svih lovaca lovačkog udruženja?

– Ko se i koliko ugradio?

Sa druge strane, svi članovi lovačkog udruženja “Trest”, koji se ne slažu sa lošim donetim odlukama, odmah budu sankcionisani od uprave lovačkog udruženja, i postavljeni na “crnu listu”.

(Tpknews.com)
Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close