PRITVOREN NASILNIK IZ GRADIŠTA: Motkom pretukao domaćina i policajca prilikom hapšenja

Protiv Željka Nikolića (32) iz Velikog Gradišta, Osnovno javno tužilaštvo podnelo je krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio dva krivična dela – nanošenje lakih telesnih povreda i sprečavanje službenog lica u vršenju dužnosti.

Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu/Foto: M.V.

Ova krivična dela osumnjičeni je počinio 29. maja, oko 16 sati, u kući Dalibora Marinkovića (32) u Ulici albanske spomenice 98 u Velikom Gradištu. Pošto su zajedno sedeli i pili alkohol, u jednom trenutku između njih dvojice započela je svađa, a Željko je tada počeo da razbija čaše, flaše i tanjire sa stola. Zbog toga se umešala Daliborova majka i agreisvnog gosta izbacila napolje.

Međutim, u dvorištu je Željko dohvatio drvenu motku i njome dva puta udario Dalibora u glavu. Sve to videle su komšije i pozvale policiju, pa je uskoro stigla patrola. Policija je Željka pokušala da smiri, ali je on jednog policajca tada udario, pa je pozvana i druga patrola. Pošto su osumnjičenog savladali, prevezli su ga na psihijatriju požarevačke Opšte bolnice, ali tamo nisu hteli da ga prime, pa je vraćen u Veliko Gradište i određeno mu je zadržavanje od 48 sati.

Saslušan je 30. maja u Osnovnom javnom tužilaštvu, gde je izjavio kako je na dan incidenta popio litar votke. Njemu je tada određen pritvor od tri dana, kako ne bi uticao na svedoke i kako ne bi ponovio krivično delo.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker