SKANDALOZNA FOTKA: Mlada petrovačka atletičarka slala sekretaru sportskog saveza eksplicitne slike (FOTO)

U javnost je isplivala jedna od eksplicitnih slika mlade petrovačke atletičarke, koje je slala Generalnom sekretaru sportskog saveza opštine Petrovac na Mlavi.

Dejan Milošević/Foto: Screenshot Facebook

Kako “TPKNEWS” saznaje, mlada petrovačka atletičarka je slala svoje gole slike Generalnom sekretaru sportskog saveza opštine Petrovac na Mlavi koji joj se udvarao, a očigledno i ona njemu.

S obzirom da je fotografija nastala pre nešto ne više od mesec dana, očigledno je da se to dogodilo u kasnim večernjim satima.

Na fotografiji do koje smo došli sportistkinja je u prvi plan istakla svoje bujne grudi, gde se jasno vidi sve. Kako mlada atletičarka na sebi nema ni veš, može jasno da se vidi i njeno obrijano međunožje.

Jedna od eksplicitnih fotografija mlade petrovačke atletičarke

– Danijela se često dopisivala sa Generalnim sekretarom sportskog saveza opštine Petrovac na Mlavi Dejanom Milošević, koji joj je danonoćno pružao pažnju putem poruka. Ona je kada ostane sama pažnju poklanjala svom tajnom udvaraču. On je bio upućen u njene svakodnevne aktivnosti, jer mu je olakšavajuća okolnost bila to jer je bio sekretar sportskog saveza i veoma lako mogao je da sazna gde se i sa kim kreće. Dejan je u više navrata i sam priznao da je ludo zaljubljen u Danijelu, i nadao se da će mu i ona uzvratiti ljubav. Zbog toga me ne čudi njena sloboda da mu šalje provokativne slike – govori naš izvor, koji nije želeo da otkrijemo njegov identitet.

– Kada je shvatio da se između njega i Danijele neće dogoditi ništa više od virtuelnog zabavljanja, on je fotografije koje mu je ona slala prosledio drugovima. Tako je ova fotografija došla i do mene jer te slike gole Danijele kruže već par dana. Ima ih još, koliko sam čuo, ali ja sam dobio ovu – otkriva naš sagovornik.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker