ZBOG FOTOGRAFIJE I SNIMKA NA FEJSBUKU: Ministarstvo šalje inspekciju u Opštu bolnicu u Petrovcu na Mlavi!?

Zdravstvena inspekcija Ministarstva zdravlja, kako “TPKNEWS” saznaje, u toku sledeće nedelje će obaviti stručnu kontrolu u Opštoj bolnicu u Petrovcu na Mlavi.

Kako saznaje “TPKNEWS”, zbog uznemirujuće fotografije i snimka koji su prethodne nedelje osvanuli na društvenim mrežama, a koje su izazvale ogorčenje mnogih građana, koji se nisu štedeli kritike na račun zdravstvenog sistema. Ministarstvo zdravlja je donelo odluku da u toku sledeće nedelje uputi inspekciju koja će obaviti stručnu kontrolu u Opštoj bolnicu u Petrovcu na Mlavi.

Podsetimo se, uznemirujuća fotografija i snimak koji su prethodne nedelje osvanuli na Fejsbuk grupi „SVE INFORMACIJE UŽIVO – BRANIČEVSKI OKRUG“, na kojima se vidi da pacijenti u Opštoj bolnici u Petrovcu na Mlavi, spavaju na prljavim i pocepanim dušecima, šokiralo je javnost.

Foto: Screenshot Facebook

Ovu fotografiju i snimak postavio je meštanin iz Petrovca na Mlavi, koji je boravio u ovoj zdravstvenoj ustanovi, ogorčen, kako je rekao, uslovima, ali i odnosom osoblja prema pacijentima.

– Jedan poučan album, ukoliko vas zlo natera da krenete u ovom pravcu, bežite glavom bez obzira, inače će i vama ostati dugotrajne „uspomene“ na ovo leglo zaraze – rekao je, revoltiran ovaj meštanin Petrovca.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker