TOTALNA BEŽANIJA: Članovi masovno napuštaju SNS u opštini Petrovac na Mlavi

Veliki broj članova Srpske napredne stranke u opštini Petrovac na Mlavi napustio je stranku zbog afere pucanja betona na rekonstruisanom mostu “Gospodar veliki”.

Logo

Prema nezvaničnim podacima broj članova petrovačkog odbora Srpske napredne stranke skoro se prepolovio nakon objavljivanja snimka popucalog betona na rekonstruisanom mostu “Gospodar veliki” i izjave Narodne poslanice Vjerice Radeta u Skupštini Srbije.

Jedan od članova koji je jutros napustio stranku, kaže da se u stranku svojevremeno i učlanio jer je mislio da će to jednog dana da mu donese neko dobro.

– U SNS-u sam još od dana kada je ta stranka prvi put došla na vlast u Petrovcu. Od tada sam bio na nekoliko funkcija, ali sam danas shvatio da je brod ovde počeo da tone i zbog toga sam se odlučio da vratim člansku kartu – rekao je ovaj sada bivši petrovački naprednjak.

Kako “TPKNEWS” nezvanično saznaje Duško Nedinić odlučio je da ostane na kormilu opštine i sačeka ishod izbora, pa da nakon toga odluči šta će da radi.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. ,,Jedan od članova koji je jutros napustio stranku, kaže da se u stranku svojevremeno i učlanio jer je mislio da će to jednog dana da mu donese neko dobro”…

    Да, у томе и јесте проблем већине тих што се баве политиком,…што хоће да ЊИМА буде добро, а не народу и држави!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker