UŽASNA SMRT NA NJIVI: Mališu je berač kukuruza samleo, inspektori našli samo nogu, ruku i srce

Oko berača kukuruza na njivi bili su razbacani delovi mesa, kostiju, komadi krvave odeće. Inspektorima koji su došli na uviđaj od stravične scene pripala je muka.

Nastradali Mališa Radošević

Inspektori koji su vršili uviđaj jezive smrti Mališe Radoševića (45) iz Knežice kod Petrovca na Mlavi, koji je poginuo kada mu je berač kukuruza zahvatio odeću i povukao, šokirali su se kad su izašli na mesto nesreće, saznaje “TPKNEWS”.

Podsetimo, nesreća se dogodila u četvrtak, oko 5 časova ujutru, dok je nesrećni Miša brao kukukuruz na svojoj njivi u jednom trenutku primetio je da berač nepravilno radi. On je, nesmotreno i neoprezno, ne isključivši rad traktora i berača, sišao iz kabine traktora i pokušao da otkloni kvar. U jednom trenutku kardan koji je povezivao traktor i berač zahvatio je njegovu odeću i povukao ga sebi i rotirajući prosto samleo u paramparčad.

– Bukvalno smo se skamenili kad smo stigli na mesto nesreće! Oko berača kukuruza na njivi bili su razbacani delovi mesa, kostiju, komadi krvave odeće. Jedino što smo uspeli da pronađemo nesamleveno je noga, ruka i srce. Nikad u životu, čak ni na filmu, tako nešto nismo videli – rekli su šokirani inspektori.

Kako saznajemo, istraga je brzo pokazala da se radi o takozvanoj zadesnoj smrti i da je Mališa bio sam na njivi u vreme tragedije.

Čitavo selo još uvek govori o ovoj stravičnoj tragediji. Meštani Knežice kažu da je preminuli Miša bio izuzetno dobar i vredan čovek.

– Miša je imao veoma problematičnog oca, ali on je bio mnogo dobar čovek i vredan. Radio je poljoprivredu i imao prodavnicu u selu. Na žalost, nema decu, jer od posla nije stigao da se oženi, i sada desila se ova tragedija – sa tugom u glasu pričaju meštani.

M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker