UŽAS U SMEDEREVU: Majka se drogirala i prostituisala pred decom, maloletnog sina terala da krade

Pripadnici MUP-a u Smederevu uhapsili su A. N. (34), zbog sumnje da se pred maloletnim sinom i ćerkom intravenski drogirala i prostituisala.

Foto: Ilustracija / Profimedia

Dečak se jednom prilikom i ubo na igle koje je osumnjičena prethodno koristila prilikom konzumiranja narkotika!

Ona se sumnjiči i da je maloletnog sina primoravala da krade. Osim toga, protiv nje je policija podnela krivične prijave za zanemarivanje i zlostavljanje maloletnog lica. Osumnjičena je uz krivičnu prijavu privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikoj Plani.

A. N. je jedna od 36 osoba uhapšenih prethodnih dana u akciji MUP-a koja je bila usmerena na suzbijanje opšteg kriminaliteta. Osumnjičeni uhapšeni u tim akcijama terete se za krivična dela iznuda, nanošenje teških povreda, ugrožavanje sigurnosti, prinuda, proganjanje, zlostavljanje i mučenje, obljuba nad nemoćnim licem, obljuba nad detetom, zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, nedozvoljene polne radnje.

Akcija je sprovedena u nizu gradova širom Srbije, od spomenutog Smedereva preko Zaječara, Kragujevca, Kikinde do Pančeva, Niša i Leskovca. Osim građana, oštećeni u ovim krivičnim delima bili su i policajci.

M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker