NOVA DRAMA U POŽAREVAČKOJ BOLNICI: Majka je rodila zdravog dečaka a onda su porodici rekli da je preminuo!

Porodilište u požarevačkoj bolnici našlo se ponovo pod lupom policije i tužilaštva posle prijave koju su podneli Udruženje “Za istinu i pravdu o bebama” i porodica misteriozno preminule bebe.

Opšta bolnica u Požarevcu

Kako je za TPKNEWS potvrdio izvor iz Opšte bolnice u Požarevcu, majka M.P. iz okoline Požarevca, rodila je živo i zdravo muško dete. Međutim, tri dana nakon porađaja, u ponedeljak 15. juna, porodici je saopšteno da je njihova beba preminula.

Roditelji su slučaj odmah prijavili policiji, jer bolnica je od njih zahtevala da, nakon što je urađena klinička obdukcija i završeno uzorkovanje, odmah u toku dana ili sutradan preuzmu telo bebe i sahrane ili će u protivnom telo bebe da preuzme opština Požarevac i upokojiti telo uz njihovu saglasnost.

O svemu ovome obavešten je i Radiša Pavlović, predsednik Udruženja “Za istinu i pravdu o bebama” i član Vladine Komisije za nestale bebe koga smo kontaktirali i koji nam je potvrdio da je beba preminula pod nerazjašnjivim okolnostima i da je pokrenuta unutrašnja kontrola bolnice, i da je tužilaštvo pokrenulo istragu, ali da ne može više od ovoga da otkriva zbog istrage koja je u toku.

(Tpknews.com)

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close