U LOŠEM STANJU: Maja preletačica testirana na koronu, ima tešku upalu pluća!

Predsednica Skupštine Srbije i visoka funkcionerka Srpske napredne stranke Maja Gojković, primljena je u kovid bolnicu KBC “Bežanijska kosa”, ima upalu pluća i čeka rezultate testa na koronavirus.

Slavljeničko raspoloženje, uz trubače

Gojković je smeštena u apartmanima koji se nalaze na trećem spratu bolnice. Ovu informaciju potvrdila su dva nezavisna izvora.

V.d. direktorku KBC “Bežanijska kosa” dr Mariju Zdravković, je novinarima rekla da sva pitanja pošalju na zvaničan mejl, ali nije potvrdila ni negirala da se Maja Gojković nalazi u toj bolnici.

“Predsednica parlamenta ima upalu pluća, nevezano za kovid, i po redovnoj proceduri radi se test na koronu. Gojković se dobro oseća”, rečeno je Tanjugu u njenom kabinetu.

Podsećamo, nakon izbora 21. juna u štabu naprednjaka održana je “žurka” kojom su članovi SNS, funkcioneri i simpatizeri stranke proslavili još jednu, kako su rekli, istorijsku pobedu.

U slavljeničkom raspoloženju, uz trubače, hranu i piće funkcioneri SNS su se međusobno grlili i čestitali pobedu, igralo se i kolo, a ono što su svi zapazili jeste da većina naprednjaka tada nije imala ništa od zaštitne opreme, osim bivšeg ministra kulture Ivana Tasovca, koji je u štab stranke došao sa maskom i rukavicama.

Inače, v. d. direktorka KBC “Bežanijska kosa” dr Marija Zdravković je na upravo završenim lokalnim izborima bila prva na listi SNS-a za odbornike Skupštine Opštine Novi Beograd.

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker