DOK SE SRBIJA BORI PROTIV VIRUSA: Lokalni šerifi iz Bistrice, za vreme policijskog časa krkaju prasiće!

Lokalni šerifi iz Bistrice kod Petrovca na Mlavi, od subote popodne, pa sve do nedelje ujutru, njih 30-tak, krkalo je mlade prasiće na organizovanom noćnom pikniku.

Foto: Privatna arhiva

Kako TPKNEWS saznaje, Bistrički lokalni šerifi, od subote popodne, pa sve do nedelje ujutru, okretali su prasiće na mestu zvanom “Laz”.

Kako su za TPKNEWS potvrdili par meštana Bistrice, organizator ovog noćnog piknika za vreme policijskog časa, bio je predsednik MZ Bistrica, koji je ujedno i direktor Elektromorave u Petrovcu na Mlavi, Boban Špirić (43).

Inače, kako nam je ispričao Špirićev rođak, koji je klao i spremio dva praseta od 30-tak kila za noćnu žurku, u nedelju ujutru nakon policijskog časa, na krkanluk je svratila i patrola policije.

Boban Špirić, Bistrički lokalni šerif/Foto: Screenshot Facebook

Inače, lokalni šerifi iz Bistrice, Boban Špirić (43), je 25 januara je vređao i opalio šamar svom sugrađaninu Milanu Miloševiću (20) na seoskoj lovačkoj proslavi, jer je bio kivan na njega što se zabavljao sa njegovom ćerkom.

Nakon ovog nemilog događaja Milan je tužio Špirića, pa povukao tužbu nakon što mu je Špirić dao na ruke 50 hiljade dinara.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker