Lidl otvorio prodavnicu u Požarevcu

Kako je dugo najavljivano, prvi “Lidl” u Požarevcu otvoren je u četvrtak u saradnji sa kompanijom Immofinanz i u okviru njenog ritejl parka Stop Shop.

Prodavnicu „Lidl“ je otvorio zamenik gradonačelnika Grada Požarevca Saša Pavlović, uz prisustvo predstavnika kompanije „Lidl“. Ovom prilikom zamenik gradonačelnika Grada Požarevca Saša Pavlović je izjavio da od kada se čulo da će u Srbiju doći jedan od najvećih trgovinskih lanaca na svetu „Lidl“, želja je bila da se dovede ovaj brend u Požarevac.

Potrošači u Požarevcu moći će od sada da se uvere u kvalitet asortimana od 1600 pažljivo odabranih proizvoda i zbog čega je ovaj trgovinski lanac postao izbor za kupovinu velikog broja potrošača Srbije.

Jasmina Šrndić iz korporativnih komunikacija kompanije „Lidl Srbija“ izjavila je da im je zadovoljstvo što su otvorili objekat u Požarevcu:

– Nastavljamo sa otvaranjem „Lidl“ prodavnica u želji da jedinstveni koncept „Lidl“ kupovine postane deo svakodnevice potrošača iz Požarevca, a mi ćemo se potruditi da dobrom snabdevenošću, cenama i kvalitetom pridobijemo i njihovo poverenje. U znak zahvalnosti za dobrodošlicu pripremili smo slavljeničke cene u novim prodavnicama, kao i zanimljivu ponudu neprehrambenih artikala u skladu sa sezonom – , izjavila je Jasmina Šrndić iz korporativnih komunikacija kompanije “Lidl” Srbija.

U znak podrške i društvene odgovornosti prema lokalnoj zajednici u kojoj posluje, kompanija „Lidl Srbija“ je povodom otvaranja, u saradnji sa kompanijom „Taši-taši“, pripremila i poklon iznenađenja – „Bebinu čarobnu kutiju“ za sve mame čije se bebe rode u požarevačkom porodilištu nedelju dana od dana otvaranja „Lidl“-a, odnosno od 11. do 17. juna. Ovi paketi namenjeni mamama i bebama sadržaće visokokvalitetne proizvode „Lidl“ brendova „Cien“, „Lupilu“ i „Siempre“.

Radno vreme nove “Lidl” prodavnice u Požarevcu je od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker