OSOBINE TRI KUČEVAČKA “SENDVIČARA”: Laži, bahatost, malverzacije i kršenje svih mogućih zakona

Bivši predsednik opštine Kučevo, Novica Janošević, najlošiji predsednik u novijoj istoriji ove opštine, a, teško podnosi i poraz.

Bivši predsednik opštine Kučevo, Novica Janošević

Pošto je Novica Janošević ostao bez funkcije u Opštinskoj upravi, obio je bravu i nasilno ušao u kancelariju predsednika skupštine.

U svakoj drugoj pravnoj državi za tako nešto odmah bi se odgovaralo! Međutim, u državi Srbiji to tako nije, a posebno to za gospodina Janoševića u Kučevu ne važi.

Ženu je nezakonitim odlukama Školskog odbora držao na funkciji direktora škole, dao joj opštinski auto i plaćao joj milionske iznose za izgubljene sudske sporove. Ona je svojim rukovođenjem upropastila školu a on opštinu.

Laži, bahatost, malverzacije i kršenje svih mogućih zakona je ono čime je Janošević obeležio sve svoje mandate kao predsednik opštine Kučevo.

Vlastimir Babić, sa svojom platom od 50 hiljada dinara, radno vreme provodi u kafani, na račun opštine, i služi bivšem predsedniku za prikupljanje glasina i tračeva.

Vlastimir Babić

Nova Babićeva funkcija biće u Poljoprivrednoj zadruzi, ne stručan za sve a posebno za tu oblast, ali je zato veoma vešt u raspodeli para od projekta koji je dobijen za razvoj poljoprivrede.

Zaposlio je svoju suprugu, koja takođe ne radi ništa ali je zato dobro plaćena, i što je najbitnije redovna je na svim stranačkim okupljanjima.

Miloš Petrović zvani Šomi, koji je sišao sa bandere bukvalno u fotelju. Ambiciozan, i uvek spreman za sve vrste malverzacije, a plata 70 hiljada dinara i ne radi ništa osim što se meša u sve a ne razume se u apsolutno ništa.

Miloš Petrović zvani Šomi

Spletkari i traži način da se izvuče iz dugova u koje se sam uvukao, pa se ne libi da reketira čak i partijske saradnike.

Naravno, i on je svoju suprugu takođe zaposlio u Opštinu. Njegova supruga je po struci kozmetičar, tako da je njen posao da kozmetiše i pametuje za sve, ne smeta joj što se, kao i njen muž, ne razume baš niušta.

Svi oni lepo žive na račun ljudi kojih je zbog njiih u Kučevu sve manje i manje.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker