MASOVNA TUČA U TOPOLOVNIKU: Krvavi obračun igrača i navijača na turniru, jedan u kritičnom stanju

Krvava masovna tuča na turniru u Topolovniku, jedan u kritičnom stanju, policija traga za još jednim odbeglim učesnikom u tuči.

U masovnoj tuči igrača i navijača koja je izbila u petak uveče na turniru u Topolovniku, Nenad Paunović iz Topolovnika nalazi se u Kliničkom centru u Beogradu u kritičnom stanju.

Nenada je pesnicom dva puta u predelu lica udario Nemanja Čupović iz okoline Raške koji je zet u kući u Topolovniku. Nemanjin rođak koji je u bekstvu i za kojim policija traga, nakon što su Nemanju par meštana iz Topolovnika blokirali uleteo je sa tribina u teren i nogom udario u predelu stomaka Perić Jezdu, i dva puta takođe šutnuo u predelu stomaka onesvešćenog Nenada, polomivši mu par rebra, da bi se nakon toga udaljio u nepoznatom pravcu.

Hitna pomoć iz Doma zdravlja iz Velikog Gradišta je na lice mesta stigla u rekordnom roku od deset minuta nakon izbijanja incidenta. Odmah nakon hitne stigla je I policija koja je ispitala sve prisutne i privela na saslušanju u PS Veliko Gradište sve učesnike ovog nemilog događaja.

Osoblje hitne pomoći je nesrećnog Nenada u besvesnom stanju odvela do ambulante u Domu zdravlja u Gradištu, a nakon toga odmah prebacili u Beograd.

Nenad se još uvek nalazi u kritičnom stanju, dijagnostikovano mu je izliv krvi u mozgu, izbijeno jedno oko i polomljeno par rebra.

Nemanja je nakon saslušanja pušten kući, nije mu određeno zadržavanje od 48 sati niti mu je oduzet pasoš, samo mu je zabranjeno da se bilo gde udaljava dok traje istraga.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker