KRILI SE U ŠTALI: Smederevac i Bosanac pljačkali kladionice po Italiji

Dva maskirana muškarca upala su naoružana u kladionicu u petak oko 3 sata ujutru u Malou, u Italiji. U kladionici su se nalazili mušterija i blagajnik, koji je pljačkašima predao celodnevni pazar.

Foto: Karabinjeri

Policija je odmah obaveštena, a prema izajvama svedoka, nadzornim snimcima i okolnostima posumnjali su na već poznate prestupnike Danijela Očaušanina (33) i Marka Milanovića iz Smedereva (27).

Istog trenutka policajci su se zaputili u grad Kjupano, mesto za koje su dobili informaciju da se pljačkaši kriju.

Marko Milanović/Foto: Karabinjeri

Stigli su do kolibe sa stajama u blizini, i opkolili teren da bi izbegli pokušaje bekstva, koje su osumnjičeni ipak pokušali da sprovedu: jedan od njih je, zapravo, priveden dok je pokušavao da zaobiđe ogradu tog mesta, drugi je pronađen nakon detaljnijeg pretraživanja, jer je bio sakriven u štali pod plastom sena za stoku.

Obojica su i dalje nosila odeću koju su koristili za pljačku.

Potraga za osumnjičenima i naknadna potraga, koja je posebno otežana veličinom područja koje se kontroliše i potpuno odsustvo prirodnog svetla, omogućila je policiji da pronađe sve ukradene stvari od 4560 evra unutar kućice, kao i dva mobilna telefona i pištolj koji je bio skriven u kućici za pse.

Danijel Očaušanin/Foto: Karabinjeri

U novembru 2018. godine oko četiri sata ujutru u Caneu izvršena je slična pljačka, takođe sa ski maskom i naoružani pištoljem muškarci upali su u slot klub. Prisutan je bio samo zaposleni, koji im je predao 2.000 evra. Na kraju akcije pobegli su kolima.

TPKNEWS/Telegraf

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker