KRILI SE U ŠTALI: Smederevac i Bosanac pljačkali kladionice po Italiji

Dva maskirana muškarca upala su naoružana u kladionicu u petak oko 3 sata ujutru u Malou, u Italiji. U kladionici su se nalazili mušterija i blagajnik, koji je pljačkašima predao celodnevni pazar.

Foto: Karabinjeri

Policija je odmah obaveštena, a prema izajvama svedoka, nadzornim snimcima i okolnostima posumnjali su na već poznate prestupnike Danijela Očaušanina (33) i Marka Milanovića iz Smedereva (27).

Istog trenutka policajci su se zaputili u grad Kjupano, mesto za koje su dobili informaciju da se pljačkaši kriju.

Marko Milanović/Foto: Karabinjeri

Stigli su do kolibe sa stajama u blizini, i opkolili teren da bi izbegli pokušaje bekstva, koje su osumnjičeni ipak pokušali da sprovedu: jedan od njih je, zapravo, priveden dok je pokušavao da zaobiđe ogradu tog mesta, drugi je pronađen nakon detaljnijeg pretraživanja, jer je bio sakriven u štali pod plastom sena za stoku.

Obojica su i dalje nosila odeću koju su koristili za pljačku.

Potraga za osumnjičenima i naknadna potraga, koja je posebno otežana veličinom područja koje se kontroliše i potpuno odsustvo prirodnog svetla, omogućila je policiji da pronađe sve ukradene stvari od 4560 evra unutar kućice, kao i dva mobilna telefona i pištolj koji je bio skriven u kućici za pse.

Danijel Očaušanin/Foto: Karabinjeri

U novembru 2018. godine oko četiri sata ujutru u Caneu izvršena je slična pljačka, takođe sa ski maskom i naoružani pištoljem muškarci upali su u slot klub. Prisutan je bio samo zaposleni, koji im je predao 2.000 evra. Na kraju akcije pobegli su kolima.

TPKNEWS/Telegraf
Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close