SPREMNI SENDVIČI, VODA I MENTOL BOMBONE: Krenuli i autobusi sa gradištanskim, a i topolovničkim sendvičarima (FOTO)

Krenuli i autobusi iz Velikog Gradišta sa sendvičarima u organizaciji Srpske napredne stranke ka Beogradu na kontra-miting koji vlast predstavlja kao doček predsedniku Rusije Vladimiru Putinu.

Prema informacijama do kojih smo došli u vrhu SNS-a privatne kompanije za preradu mesa obezbedile su tone salame, dok je više pekara doniralo lepinje za sendviče koji će biti podeljeni građanima koji su se uputili na ovaj događaj.

Građani Velikog Gradišta organizovano, sa četri autobusa, uputili se u Beograd na kontra-miting koji vlast predstavlja kao doček predsedniku Rusije Vladimiru Putinu.

Kako saznajemo, poverenik Srpske napredne stranke iz Velikog Gradišta, Vladimir Štrbac, koga smo juče celo poslepodne zivkali telefonom, a on nam uporno odbijao pozive, naručio je 5 autobusa, ali na kraju jedan je otkazao jer je jedan deo aktivista SNS-a iz Gradišta odbilo da ide. Ka Beogradu uputili se samo oni koji su bili primorani pod pretnjama otkazom, sem članova Udruženja žena iz Topolovnika, koje su samovoljno krenule u ovu avanturu.

Ono što je novost kada je u pitanju organizacija skupova SNS-a, građani će osim sendviča i vode dobiti i mentol bombone.

TPKNEWS Tim

PROČITAJ I

2 Komentari

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker