PROSTITUISALA SE SA KLIJENTIMA: Konobarica iz Požarevca dobila batine od vlasnika restorana zbog procenta

Goranu S. (57) iz Vlaškog Dola kod Žabara, u subotu je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje posredovanja u vršenju prostitucije i nanošenja teških telesnih povreda. Njemu sada preti zatvorska kazna od šest meseci do pet godina i novčana kazna.

Goran S. (57) je uhapšen krajem prošle nedelje zbog sumnje da je jednu konobaricu (29) iz Požarevca navodio na prostituciju i nalazio joj klijente, a potom ju je kad mu je tražila novac pretukao.

Ceo ovaj slučaj otkriven je kada se u požarevačku bolnicu javila žena (29), inače konobarica u jednom restoranu, sa povredama po telu. Kako je utvrđeno, ona je pretučena, a kako se sumnja, upravo ju je pretukao osumnjičeni Goran S. (57), jer mu je tražila novac koji je zaradila od prostitucije.

Kako saznajemo, dvadesetdevetogodišnja žena zaposlila se kao konobarica u restoranu gde je Goran S. vlasnik. Međutim, vremenom ona je počela da upražnjava seksualne odnose s određenim gostima u zamenu za novac. Navodno, vlasnik restorana Goran S. upoznao ju je sa svim tim muškarcima.

Međutim, kako saznajemo, “poslovna saradnja” ovo dvoje ljudi vrlo brzo se raspala, jer je Goran S. uzimao novac koji su klijenti žene ostavljali za nju. Po dogovoru trebalo je da dele novac, međutim on je navodno uzimao veći procenat za sebe.

Prema informacijama koje posedujemo, pre nekoliko dana konobarica je posle jednog od odnosa došla kod Gorana S. i tražila mu da joj da njen novac. Ona je insistirala da joj plati ono što je zaradila, međutim, Goran S. to nije želeo. Nakon toga je krenulo komešanje, Goran S. je izvadio novac i dao joj manje nego što su se dogovorili. Ženu je to izneriviralo što joj uzima toliko novca pa su počeli da se raspravljaju. Rasprava je ubrzo potom kulminirala u fizički obračun, i Goran S. je pretukao.

Kako saznajemo, konobarica koja se prostituisala nije htela da sarađuje u istrazi, i na saslušanju nije želela da policiji i tužilaštvu ispriča šta se zaista desilo u lokalu u kojem je radila.

Međutim, svi svedoci koji su saslušani su potvrdili šta se zaista dešavalo u tom restoranu. Svi oni ukazali su na sukob između konobarice i Gorana S, kao i na to zašto je do njega došlo.

Inače, kako saznajemo, Goran S. je već nekoliko puta hapšen zbog ovog istog krivičnog dela, te je njegov dosije prepun prijava zbog prostitucije. Goran S. se u više istraga pojavljivao kao posrednik u vršenju prostitucije u slučajevima različitih žena. Sve te žene bile su iz okoline Požarevca.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker