ODLUKA ZBOG NEREGULARNOSTI: NIS obustavila glasanje za projekte u Požarevcu

Prema odluci kompanije NIS, građani Požarevca obustavili su glasanje za projekte koji treba da se realizuju u njihovom gradu, u okviru programa „Zajednici zajedno 2018“.

Oni su glasali za jedan od četiri projekta: postavljanje veštačke stene u fiskulturnoj sali OŠ “Kralj Aleksandar Prvi”, obnova košarkaškog terena u OŠ “Jovan Cvijić”, ugradnja parketa u Tehničkoj školi “Nikola Tesla“ i postavljanje sportske podloge i novog terena u Kulturno-sportskom centru „Požarevac“.

Glasanje se sprovodilo u 12 gradova Srbije, za projekte koje bi građani želeli da se realizuju u njihovim sredinama, ali je obustavljeno zbog uočenih nepravilnosti. – U želji da otkloni svaku sumnju u izbor projekata koji će doprineti razvoju 12 lokalnih zajednica širom Srbije, NIS je rešio da obustavi glasanje i poništi rezultate. U skladu sa ovom odlukom, o finalnom izboru projekata koji će biti realizovani odlučiće komisija koju će činiti predstavnici kompanije NIS i lokalnih zajednica učesnica programa – navodi se u saopštenju NIS-a.

Ova kompanija je 12. oktobra pozvala na glasanje za projekte građane iz Beograda, Novog Sada, Niša, Čačka, Pančeva, Požarevca, Kikinde, Zrenjanina, Kanjiže, Srbobrana, Žitišta i Novog Bečeja.

Zbog uočenih nepravilnosti, glasanje je prekinuto pre isteka vremena, a odluka o odabranim projektima biće saopštena na sajtu NIS-a.

(Novosti)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker