NOVI ZAKON U NAJAVI: Ko uvredi gej populaciju na Fejsbuku, ide pravo na robiju!?

Jedna od tema do kraja ove i u narednoj godini biće svakako razvijanje gej prava u Srbiji, a buduća Skupština naše države moraće da donese teške odluke u vezi ove teme.

Naš izvor iz Ministarstva finansija navodi da se svi spremaju za odvajanje novca, nakon formiranja nove Vlade Srbije, kako bi se dodatno finansirale aktivnosti Službe za visoko-tehnološki kriminal. Ovo odelenje uveliko postoji i “lovi” kriminalce i prestupnike na internetu. Ovaj tim sada bi mogao imati dodatni zadatak.

Pretnje gej populaciji i dalje su problematične i masovne u Srbiji, a nakon dolaska Ane Brnabić na čelo Vlade Srbije, gej populacija je dodatno ohrabrena da se bori za svoje stavove.

U nacrtima zakona (za koje se ne zna tačno ko je napravio) stoje potencijalne mere lišenja slobode ali i novčane kazne u iznosu od 10,000 pa sve do 160,000 dinara u zavisnosti od težine uvrede ili napada na gej populaciju. Predlaže se da se za one najteže slučajeve (pretnja smrću i nasiljem) izreknu kazne zatvora u trajanju od 6 meseci do 3 godine.

Nije poznato kada će i da li će na kraju ovaj nacrt dopune zakona biti i zvanično predstavljen u Skupštini Srbije.

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Satrće vas Gospod Bog, spodobe i bolesnici ovog društva, budak u glavu sve rešava i treba vas sve istrebiti, onda da ostane zdrava nacija Srbije.

  2. “Budite uvereni da je to predukazanje propasti hrišćanskih naroda. Bog će znati kad će udariti svojim bičem i opomenom, ali se to već polako priprema. Ne mogu se graditi ljudi, narodi, kulture i države na gadosti, nečistoći i smradu, na bezbožništvu. Drvo koje ne daje ploda seče i u oganj baca.”

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker