Ko su ove godine najbolji novogodišnji dekorateri?

I ove godine kao i predhodnih, u susret praznicima, početkom decembra počela je akcija dekoracija kuća, dvorišta, balkona i izloga u opštini Veliko Gradište.

Foto: TOVG

Turistička organizacija opštine Veliko Gradište i ove godine pokrenula je akciju za izbor najlepše ukrašenog dvorišta, kuće i balkona kao i najbolje dekorisanog izloga u ovoj opštini. Komisija je obilazila prijavljene takmičare i ocenjivala angažovanje na prazničnom uređenju. Svi izlozi i dvorišta su fotografisani, a vlasnici istih su svojom maštom i trudom učinili da njihovi objekti bajkovito zablistaju. U konkurenciji mnoštva lepih,pa i prelepih izloga i balkona, suočen sa mnogim dilemama, žiri je imao težak zadatak da oceni najuspešnije.

Najlepše ukrašenu kuću imao je Dragucanović Živorad iz Kumana, svoj balkon najuspešnije je dekorisala Sara Vasić iz Velikog Gradišta a specijalna nagrada za kuću sa najviše ukrasnih detalja u opštini pripala je Drikić Nebojši iz Topolovnika.

Ove godine najlepši izlog grada imala je “Pekara Ema”, najautentičnije osmišljena dekoracija bila je iscrtana na Pivnici N i D, a najoriginalniji pristup novogodišnje dekoracije sa modernim ukrasnim detaljima imala je radnja Foto Mix.

Nagrađenima će poklone uručiti predsednik opštine u četvrtak 18. januara u 10 časova u svom kabinetu.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker