KITI SE TUĐIM PERJEM: Štrbac zavoleo kameru još od kad se izlego! (VIDEO)

Građani Velikog Gradišta treba da znaju da se ova lokalna vlast konstantno kiti tuđim perjem i da prisvaja tuđa dela.

Foto: Facebook

Ima mnogo primera, a samo neki od njih su i poslednji obilazak večitog poverenika Srpske napredne stranke u Velikom Gradištu Vladimira Štrbca i predsednika opštine Velikog Gradišta Dragana Milića, radova na asfaltiranju dela magistralnog puta između Velikog Gradišta i Požarevca na mestu poznatijem kao Vranjevac, koji je u okviru redovnog održavanja a za njegovo održavanje je odgovorna Republika Srbija odnosno JP “Putevi Srbije”. Opština u svemu ovome nema nikakvih udela, sem prikupljanja političkih poena vladajuće koalicije.

Oni među nama koji ne žele pažnju javnosti nekada su mnogo lakše mogli da se sakriju. Pre ajfona, Fejsbuka i Instagrama, dešavalo se da priđe neki smarač sa fotoaparatom i pokvari nam bezbrižne trenutke, ali bilo je moguće na brzinu se skloniti na drugu stranu sobe, ili strateški skoknuti do toaleta. Ovih dana, naravno, svi prijatelji i poznanici su potencijalni paparaci – hteli mi to ili ne, završićemo na nečijim društvenim mrežama.

Međutim, to za našeg večitog poverenika Srpske napredne stranke u Velikom Gradištu Vladimira Štrbca, i nije neki problem. On je zavoleo kameru pred kojom može da se šepuri još od kad se izlego!

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker