REVOLUCIONARNO: Kako gradištanski naprednjaci ucenjuju žene iz Topolovnika

U nedelju 21. oktobra, održava se miting u Kraljevu. Žene iz Topolovnika i Biskuplja ucenjene su mitingom, ili miting ili nema više para za udruženja.

Podsećanja radi, na manifestaciji održanoj 29. septembra 2018. godine u selu Topolovnik, niko iz opštine nije želeo da prisustvuje drugoj po redu manifestaciji “Sačuvajmo od zaborava”. U sredu 03. oktobra 2018.godine, predsednik opštine Dragan Milić, sa svojim vernim pratiocima Slađanom Markovićem i uspešnim poverenikom stranke naprednjaka u Velikom Gradištu, Vladom Štrpcem, sazvali su sastanak sa mesnom zajednicom iz Topolovnika, a seoska vaspitačica, pustila je cirkularnu poruku roditeljima, da dođu na sastanak.

Pitamo se, da li jedna vaspitačica, Javne ustanove kao što je Vrtić sme to da radi, ili je nemajući drugi izbor to uradila po nalogu Direktorke Slavice Janković, koja je i sama član vodeće stranke. Šta bi Ministarstvo prosvete reklo na to, da li radnici Javnih ustanova smeju da promovišu stranku?

Inače, 04. novembra održavaju se izbori za savete nacionalnih manjina, gde je predstavnik VLAŠKE stranke „Vlasi za Srbiju“, Slađan Marković. Kako u Topolovniku ima najviše Vlaha, predsednik opštine Dragan Milić rešio je da se pojavi na taj sastanak kako bi meštanima Topolovnika obećao još neku LAŽ, da bi ljudi izašli 04. novembra da glasaju. Međutim, i ako izađu da im dodele taj glas, nama neće biti bolje, ali zato će oni ući u još neko veće ili skupštinu, pa da na onu crkavicu koju sada primaju dodaju još jednu platu, jer im je ova koju trenutno imaju mala, bez obzira što ne rade ništa.

U svakom slučaju, ukoliko neko želi da ode na miting u Kraljevo, može da se obrati Ljubisavu Stokiću, poznatiji kao Ljuba Ulja, koji plaća dnevnicu od čak 2.000,00 dinara, pošto znate, gde takav čovek da se gura u autobusu sa ostalim sendvičarima… Znači, ako hoćete lako da zaradite 2.000,00 dinara, lepo krenete na miting u nedelju, imate dnevnicu, sendviče, vodu, pa šta više hoćete od ove OPŠTINE i NAPREDNE STRANKE. Samo požurite što pre, dok se odbornici ne jave pre vas, znate da oni nikad nisu SITI!

U svakom slučaju moramo da napomenemo i to, da, Udruženje žena iz Topolovnika, ima godišnji budžet od 50.000,00 dinara, dok za dodatna sredstva od opštine koja su bila potrebna za piće za manifestaciju, morale su da popunjavaju spisak ko je Vlah iz Topolovnika, da bi dobile. Ujedno su i ucenjene, jer do sada nikada nisu išle ni na jedan miting, dok za razliku od njih, žene iz Đurakova su veoma poslušne pa odlaze svuda gde se od njih zatraži, i zato imaju mnogo veći godišnji budžet.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker