NIGDE POLICIJE: Kad opštinski funkcioner Petrovca na Mlavi parkira službeno vozilo na trotoaru (FOTO)

Da zamenik predsednika Opštine Petrovac na Mlavi Goran Ristić ne poštuje saobraćajna pravila pokazuje fotografija koja nam stiže od našeg čitalaca iz Petrovca na Mlavi.

Bahato parkiranje zamenika predsednika Opštine Petrovac na Mlavi Gorana Ristića

Ristić je svoje službeno vozilo, nakon što se vratio iz sela Kamenovo gde je bio u obilazak radove na rekonstrukciji i proširenju vodovodne mreže, parkirao na trotoaru tik preko puta svog lokala u kome popravlja i prodaje satove.

Inače, Goran Ristić u Petrovcu na mlavi je poznatiji pod nadimkom “Časovničar”, i kako kažu petrovčani “Ristić je opasniji od Nedinića, Nedinić je mala beba za njega”.

Ristić u obilazak radova u selu Kamenovo/Foto: Rtv Braničevo

Kako su nam ispričali par meštana Petrovca na Mlavi: – Ristić, nakon što je završio osnovnu školu, išao je na zanat kod svog oca da uči da menja baterije na satove. Nakon što je njegov otac otišao u penziju, porodičnu firmu “ČASOVNIČAR” preuzeo je on i njegov brat. A vidite ga sada, dokle je dogurao jedan običan Časovničar sa završenom osnovnom školom, do mesta zamenika predsednika Opštine Petrovca –, ogorčeno nam pričaju meštani Petrovca i dodaju: – Dok je bio niko i ništa vozio je neki “Audi” kome samo što točkovi nisu poispadali, a sada kada je uspeo da se ogrebe opštinske funkcije, vozi “Volvo S80 2.0 D” –, kažu petrovčani.

Ristićeva radnja “ČASOVNIČAR” u Petrovcu na Mlavi

TPKNEWS

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Loše su vam ispričali pricu ti gradjani Petrovca volvo je 2.2 disel a Rileta ne zovu časovničar i završio je neku srednju mašinsku školu. Slika njegovog oca iz 80tih je iz DB arhive, što daje informaciju o izvoru. Sve informacije na ovom portalu dolaze iz PS-Petrovac i sve su netačne.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker