JOŠ JEDNO SRPSKO DETE UMRLO U ITALIJI: Mala Martina (3) pronađena mrtva u dedinom automobilu (FOTO)

Mala Martina (3) pronađena mrtva u dedinom auto na rođendanskoj zabavi njenog malog brata u Napulju, potvrdila je Italijanska policija.

Foto: Screenshot

Trogodišnja Martina državljanka Srbije, koja je  pronađena mrtva u automobilu svog dede, za vreme rođendanske zabave njenog mlađeg brata u Napulju, može biti žrtva igre između vršnjaka, prenose italijanski mediji. Italijanska policija, nakon sakupljenih izjava od svih prisutnih na rođendanskoj zabavi, utvrdili su da su deca dedin auto koristili za igru.

Foto: Screenshot

Doktor Luigi De Paola, iz Bolnice Sveti Jovan u Napulju, gde je mala Martina primljena u ponedeljak popodne, potvrdio je da je trogodišnja devojčica Srpskog porekla prilikom dolaska u bolnicu bila već mrtva 3-4 sata.

Foto: Screenshot

Prvi nalazi lekara nakon obdukcije potvrdili su da je mala Martina preminula zbog simptoma gušenja, a na čelu devojčica ima vidnu ranu od udarca.

Policiji je ostalo da rasvetli par detalja: Kako je devojčica ušla u dedin auto samostalno ili uz nečiju pomoć? Da li je ovo nezgoda ili nešto drugo? Svakako je sigurnoda dete nije niko zaboravio u kolima. Možda se onesvestilo zbog udarca u glavu, ili možda zaspaolo na suncu. Ili se zaista samo krio u kolima, igrajući se.

TPKNEWS/M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker