OVO JE SAMO DA PADNEŠ U NESVEST: Još jedan pop pao zbog dilovanja droge!

Jerej Stefan Mitrović (36) iz Kruševca uhapšen u Vrnjačkoj Banji sa ukupno 100 grama kanabisa i amfetamina. Eparhija kruševačka nije htela da se oglasi

Policija je u ponedeljak veče u Vrnjačkoj Banji uhapsila sveštenika SPC Stefana Mitrovića (36) iz Kruševca, zbog sumnje da je preprodavao drogu.

Foto: Eparhija Kruševačka / Promo

Prilikom kontrole vozila u kojem se nalazio, pripadnici MUP iz Kraljeva su pronašli i zaplenili 52 grama kanabisa i oko 55 grama amfetamina. U Mitrovićevoj “opel astri” droga se nalazila ispod suvozačevog sedišta, spakovana u kesice. Dok, u njegovoj kući u Kruševcu pronađena je i vagica za merenje droge. Policija veruje da je sveštenik krenuo da proda drogu i da je na pumpi trebalo de se izvrši primopredaja novca.

On se sumnjiči da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Jerej Stefan Mitrović je drugi paroh velikodrenovački, a pre svega je zadužen za Hram Svete Trojice u Stragarima pored Velike Drenove na teritoriji opštine Trstenik. Brinuo je i o duhovnom životu vernika u obližnjem mestu Selište.

PROVERAVA SE VEZA SA JORDOM

Svešteniku Mitroviću određena je mera zadržavanja do 48 sati, nakon čega će u zakonskom roku biti priveden kod nadležnog tužioca u Kraljevu. Policija ispituje da li je ovaj slučaj povezan sa nedavnim hapšenjem paroha crkve Savinac u Požegi Milana Jordovića, takođe zbog preprodaje droge.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker