DA SE NAJEŽIŠ: Jerej Ivica oterao zlo molitvama na Badnje veče, ispred crkve Sveti Nikolaj u selu Aleksandrovac kod Žabara! (FOTO)

Ono što je oko kamere zabeležilo, prosto je neverovatno. Vernici su se na ovaj prizor samo prekrstili i pomolili, a i oni koji ne veruju nisu ostali ravnodušni.

Fotografija koja je nastala u subotu, na Badnje veče, ispred crkve Sveti Nikolaj u selu Aleksandrovac, kod Žabara, zaprepastila je mnoge!

Fotografija je nastala tokom paljenja badnjaka ispred ove crkve, a u gornjem desnom uglu, tik uz zid svetinje, vidi se razjapljena čeljust nekakve prikaze, koja uzmiče pred plamenom koji izlazi iz badnjaka.

Na njoj se vidi neobičan lik u dimu od badnjaka, koji se uzdiže ka crkvi. Oko vatre okupljen narod, koji je došao da se pomoli i svečano dočeka najradosniji hrišćanski praznik – Božić.

Na licu koje se pomalja u dimu, a koje ljudsko oko u prvi mah nije moglo da vidi, ali kamera jeste, vide se grč i bol i nazire nekakav urlik.

Aleksandrovački vernici tvrde i čvrsto veruju da je te večeri njihov sveštenik Ivica Kalinović, jerej aleksandrovački, snagom molitve razobličio zlu silu i oterao je pred dolaskom praznika Hristovog rođenja – Božića.

(Kurir / Foto: Facebook Stefan Kalinović)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker