ZATVORENICI SU JE SAGRADILI: Izvorinka Milošević otkrila mračnu priču koja se krije iza njene vikendice u Neresnici kod Kučeva

Izvorinka Milošević jednom prilikom je priznala sve o vikendici u Neresnici kod Kučeva, koju su pravili zatvorenici na dobrovoljnom radu.

Screenshot youtube

Naime, pevačica vlaške muzike Izvorinka Milošević ugostila je voditeljku Tamaru Grujić i njenu ekipu u svojoj vikendici na istoku Srbije i tom prilikom otkrila priču o svojoj nekretnini koju poseduje u Neresnici kod Kučeva. “Ova vikendica je iz perioda kada sam bila u najboljim godinama. Moj tata je rekao: “Kćeri moja, eto da ti imaš gde da se vratiš, kad dođeš preko leta, da imaš gde”, naglasila je Izvorinka i dodala.

“Ovu vikendicu sagradili su oni koji su zbog svojih nedela bili u kazneno-popravnom zatvoru u Požarevcu. To su bili zatvorenici koji su kao dobrovoljnim radom pravili ove vikendice”, ispričala je pevačica tom prilikom voditeljki Tamari Grujić. Izvorinka je tada otkrila i da retko kada dolazi u ove krajeve jer nažalost, ljudi koji su joj značili, više nisu među živima.

Pevačica je sada otkrila da ova vikendica više nije u njenom vlasništvu.

“Prodala sam je, retko sam odlazila i eto, odlučila sam da prodam tu kuću”, kratko je pevačica poručila.

(Tpknews.com/Blic)

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close