IZGUBIO BITKU: Preminuo mladi vaterpolista Partizana Rade Andrejić

Bivši vaterpolista Partizana, Radosav Andrejić preminuo je posle teške bolesti u 22. godini, obajvio je Vaterpolo klub Partizan.

Radosav Andrejić / Foto: Facebook
Andrejić, koji je prošao sve mlade kategorije Partizana i bio uspešan student Stomatološkog fakulteta, je pre godinu dana oboleo od leukemije. Nažalost, Radosav je bitku sa opakom bolešću izgubio.

Radosav Andrejić je pionirskim, kadetskim i juniorskim ekipama Partizana osvojio nekoliko trofeja nacionalnog prvaka, Kup Srbije, a imao i mnogo uspeha na međunarodnim turnirima. Kao igrač je stasavao sa vršnjacima i vaterpolistima godinu, dve mladim od njega. Većina njih su poslednjih godina nosioci igre prvog tima crno-belih.

Radosavov tri godine mlađi brat Dušan je takođe prve sportske korake napravio kao vaterpolista Partizana. Obojica su na Banjici ostali upamćeni kao uspešni vaterpolisti, veliki radnici, vaspitani i primerni sportisti.

U akcije za prikupljanje sredstava za lečenje i operaciju Radosava Andrejića uključio se, između ostalih, i Vaterpolo klub Partizan, koji je organizovao humanitarnu utakmicu sa Galatasarajem.Redakcija Kurira upućuje iskreno saučešće porodici i prijateljima Radeta Andrejića.

TPKNEWS/Gojko Filipović

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker