ZAŠTO RAZLIČITE EVIDENCIJE? Iz ZZJZ Požarevac kažu da ima 7, iz Ministarstva tvrde da ima 9 zaraženih koronavirusom u Braničevskom okrugu

Prema podacima zvaničnog sajta kancelarije za IT i eUpravu u Braničevskom okrugu evidentirano je devet zaraženih koronavirusom. Međutim, u Zavodu za javno zdravlje u Požarevcu kažu da ima samo sedam zaraženih.

Direktor Zavoda za javno zdravlje Požarevac Ana Jovanović izjavila je, da tri pacijenta za koje je danas stigao pozitivan rezultat za sada se nalaze u kućnoj izolaciji i dobrog su opšteg stanja sa blagim tegobama, a da li će biti prebačeni u bolnicu ili u Beograd biće doneta odluka nakon dobijanja instrukcija od Ministarstva zdravlja.

Pod zdravstvenim nadzorom u Braničevskom okrugu trenutno se nalaze 1503 osobe, a uzorci su do sada uzeti od 23 osobe.

ZAŠTO RAZLIČITE EVIDENCIJE?

Međutim, prema zvaničnim podacima zvaničnog sajta Vlade Republike Srbije kancelarije za IT i eUpravu, u Braničevskom okrugu ima devet potvrđena slučaja koronavirusa, dok prema podacima požarevačkog Zavoda za javno zdravlje, u Braničevskom okrugu ima samo sedam slučaja koronavirusa. Jedna osoba u opštini Veliko Gradište, koja je na lečenju u Beogradu, dve iz opštine Žabari, jedna pacijentkinja u Požarevcu koja je juče poslata u Beograd i tri novoobolela čiji su rezultati stigli danas.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker