INCIDENT U SŠ „MLADOST“: Uhapšen profesor u Petrovcu na Mlavi, udario učenika i napao direktora!?

Učenik Srednje škole „Mladost“ u Petrovcu na Mlavi tvrdi da ga je profesor muzičkog Ljubiša Milivojević (46) maltretirao i udario.

Profesor muzičkog Ljubiša Milivojević

Kako „TPKNEWS“ saznaje, nesvakidašnji incident dogodio se u petak naočigled dece iz odeljenja, posle kraće rasprave profesora muzičkog i učenika. Profesor Ljubiša Milivojević je prvo učenika nazivao pogrdnim rečima, a pošto mu je ovaj odgovorio, profesor ga je posle kraće rasprave udario!

Ceo ovaj nesvakidašnji incident razrednom je prijavio drugi učenik, koji je odmah odreagovao i obavestio direktora Aleksandra Filipovića. Nakon saznanja o incidentu, direktor je otišao kod Milivojevića, izveo sa časa u hodnik gde je nakon kraće rasprave Milivojević nasrnuo i na direktora, koji je nakon toga odmah pozvao policiju. Nakon prijave odmah je u školu došla patrola policije koja je profesora muzičkog Ljubišu Milivojevića privela u policijsku stanicu u Petrovcu na Mlavi na saslušanje.

Inače, kako nezvanično saznajemo, profesor muzičkog Ljubiša Milivojević (46) konzumira marihuanu, ima psihičkih poremećaja, par puta je hteo da izvrši samoubistvo i ima zabranu prilaska deci i njegovoj bivšoj supruzi zbog nasilničnog ponašanja.

Međutim, bez obzira što Ljubiša Milivojević (46) ima podebeo dosije, i na koga se dosta učenika žalio na njegovo nasilničko ponašanje za vreme nastave, on je predavao u Srednjoj školi „Mladost“ u Petrovcu na Mlavi, OŠ „Žarko Zrenjanin“ Veliko Laole i OŠ „Branko Radičević“ Melnica/Stamnica.

TPKNEWS
One Comment

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close