INCIDENT U VELIKOM GRADIŠTU: Bajker iz momenta zaradio četiri prekršajne prijave!

Protiv Vladislava Milenkovića (48) iz Niša, policija u Velikom Gradištu podnela je čak četiri prekršajne prijave, nakon incidenta koji se odigrao prošlog vikenda.

Bajker iz Niša Milenković Vladislav

U noći između subote i nedelje, oko 2 sata posle ponoći, policija je obavljala kontrolu saobraćaja u centru Velikog Gradišta. Posle prolaska jednog putničkog auta, patrola je zaustavila dva bajkera koja su išla iza ovog vozila i kretala se ulicom zabranjenom za saobraćaj. Prvi bajker se na znak policije zaustavio, ali je drugi, Vladislav Milenković, produžio na svojoj „Jamahi“ beogradskih registracija i tek malo dalje se zaustavio. Pre zaustavljanja, retrovizorom je oborio policajca, koji je pao na kolovoz, ali se nije povredio. Policajci su posumnjali da je ovaj motorciciklista pod dejstvom alkohola, pa su pokušali da ga alkotestiraju. Bajker je odbio alkotest I policajci su pokušali da ga, na osnovu procedure u takvim slučajevima, privedu kako bi 12 sati proveo na trežnjenju, ali je on pružao otpor. Zbog toga su ga uz primenu sile savladali i vezali lisicama, a onda sproveli u Požarevac na trežnjenje.

Sve vreme bajkeri su bili neprijatni prema policiji, vređali ih i psovali i optuživali da putnički auto namerno nisu zaustavili, već su sačekali njih dvojicu. Posle trežnjenja, protiv Milenkovića su podnete četiri prekršajne prijave: zbog vožnje u pijanom stanju, zbog vređanja policajaca dok su obavljali službenu dužnost, zbog vožnje ulicom u kojoj je zabranjen saobraćaj i zbog vožnje bez zaštitne kacige.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker